Rengasmyynti, rengastyöt ja autokorjaamo

Muista tarkastaa renkaiden kunto kesän sateille ja talvirenkaiden kunto syksyn ensiliukkailla! 

Ennakoimalla saat parhaat tarjoukset 🙂

Rengasmyymälässä samalla myös kuppi kuumaa automaatista..

                                 

Paikallinen ja palveleva rengaskauppa 🙂

Virta Lines rengasmyynti ja rengastyöt, myös raskaskalusto nyt uusituilla koneilla vanteen koko max 42″ ja renkaan leveys metrin ja paino max 1600kg, eli isommatkin onnistuu…

Meillä myös autojen ilmastointihuolto uudella BrainBee automaattikoneella.

Autojen huollot ja korjaukset selkeä hinnoittelu euron/minuutti eli työtunnin veloitus 60e sis.alv.24%.

Varaosat, öljyt ym tarvikkeet toimittaa Varaosamaailma Oy

Renkaiden myynti, vannetyöt, tasapainoitukset. www.vannetukku.fi yhteistyökumppanina
Rengashotelli 60€/kausi sisältää vaihdon yhteydessä varastoon tulevien pesut, asianmukaisen varastoinnin, renkaiden tarkastuksen (tarvittaessa tasapainoituksen) ja alle vaihdon oikeilla ilmanpaineilla varastoinnin jälkeen.

Uutuus! Kontio IcePaw nastarengas

Yli 1000 KontionKynnen™ voimalla – ennen kokematonta pitoa maailman suurimmalla nastamäärällä

Kontio IcePaw on uusi, Suomessa 100 prosenttisesti suunniteltu premium-nastarengas, jossa on 270 nastaa eli KontionKynttä™ kokoluokassa 205/55R16. Kontio IcePaw’ssa on maailman eniten nastoja. Kontio Icepaw tarjoaa ennen kokematonta pitoa – nastamäärien maailmanennätys on nyt rikki ja turvallisuus taattu.

KontionKynsi-nasta

Suuremmalla nastamäärällä parempi pito ja pienempi tien kulutus 

Suuresta nastamäärästä huolimatta Kontio IcePaw kuluttaa tien pintaa tutkitusti vähemmän. Modernin rengasteknologian ansiosta Kontio IcePaw on hiljainen ja tarjoaa äärimmäistä pitoa Pohjolan haastavissa talviolosuhteissa sekä säästää verorahoja tienhoitomenoissa.

Rengaspalojen välissä olevilla portailla on saatu rengasta jäykistettyä niin, että sivuttaispito paranee asfaltilla ja lumella. Portaat pitävät renkaan pinnan kuviopalat tiukasti yhdessä, joten renkaan tiekosketus on optimaalinen kaarteissa ja väistötilanteissa, eikä huojuntaa ja epävakautta esiinny. Kontio IcePaw - rengaspalojen väliset portaat

Lappi Jää-Ahma on täysin uusi, huippuedullinen nastarengas pohjoismaisiin talviolosuhteisiin. Lappi Jää-Ahmassa on enemmän erinomaista pitoa Lappi Shuriken® -erikoisnastojen sekä ainutlaatuisen Lappi Arctic Ice™ -erikoiskumiseoksen ansiosta.

Lappi Arctic Ice™ -erikoiskumiseos on kehitetty Pohjolan vaihteleviin talviolosuhteisiin – se toimii parhaiten lumella ja jäällä, kylmimmissä ja vaativimmissa olosuhteissa. Kylmällä ja märällä asfaltilla Lappi Arctic Ice™ tarjoaa myös erinomaista turvallisuutta. Lappi Arctic Ice™ seoksessa on käytetty haitallisten öljyjen sijaan aitoa rypsiöljyä, jolla saadaan kylmässä pureva ote jäähän ja lumeen sekä pienennetään päästöjä. Vertaansa vailla oleva Arctic Ice -kumiseos yhdessä äärimmäisen pitävien Shuriken-erikoisnastojen kanssa tekevät Lappi Jää-Ahmasta erinomaisen talvirenkaan.

Lappi Jää-Ahma puree jäähän kuin ahman terävät kynnet. Jää-Ahman ”kynnet” ovat uniikit Lappi Shuriken® -erikoisnastat. Shuriken erikoisnastoilla saadaan jopa 15 % parempi pito jäällä. Uudessa Lappi Jää-Ahmassa tavallista parempi pito ja huippuedullinen hinta ovat kaikki kaikessa.

Talvelle rengastarjouksia, selkeä hinnoittelu ei mitään hokkuspokkus bonuksia eikä 70% alenuksia 🙂

195/65R15 Lappi JääAhma 390e, Kontio IcePaw 440e ja Hankook i*pike 460e

205/55R16 Lappi JääAhma 400e, Kontio IcePaw 460e ja Hankook i*pike 580e

205/60R16 Lappi JääAhma 450e, Kontio IcePaw 490e ja Hankook i*pike 620e

215/65R16 Lappi JääAhma  480e ja Hankook i*pike 660e

225/45R17 Lappi JääAhma  510e ja Kontio IcePaw 560e

225/50R17 Kontio IcePaw  590e ja Hankook i*pike 780e

235/65R17 Lappi JääAhma  580e ja Hankook i*pike 860e

Hinnat sis.alv24%, kierrätysmaksut, vannetyöt uusilla venttiileillä, alle vaihdon

Toki tarjouksia annetaan asiakkaan toiveen mukaisista rengasmerkeistä ja vanteista myös raskaskalusto!

Kesärengastarjoukset Kontio-renkailla:

175/65R14  320e, 195/65R15 300e, 205/55R16  370e, 225/45R17 420e

Varastosta löytyy myös peruskokojaTriangle, Goodride ja Linglong-renkaita sekä toki kaikkia valtamerkkejä asiakkaan toiveiden mukaan tarjouksen perusteella tilauksesta muutaman päivän varoitusajalla erikoisemmatkin koot sekä raskaamman kaluston renkaat kuorma-autoista aina isoihin pyöräkuormaajan renkaisiin…

Piristä auton ilmettä uusilla vanteilla! vannetukku.fi sivustolla voit käydä katsomassa autoosi sopivat vanteet ja kysy sitten tarjous meiltä..

Teemme rengastöitä myös asiakkaan tuomille omille renkaille/vanteille hintaan 80-120euroa/4kpl sarja vanteen koosta ja tasapainoitus tavasta riippuen (liima, lyöntipaino vai tasapainoitusrakeet)

Rengastarjoukset Veskulta 0400676122