Rengasmyynti ja rengastyöt

Muista tarkastaa renkaiden kunto kesän sateille ja talvirenkaiden kunto syksyn ensiliukkailla! 

Ennakoimalla saat parhaat tarjoukset 🙂

Rengasmyymälässä samalla myös kuppi kuumaa automaatista..

                                 

Paikallinen ja palveleva rengaskauppa 🙂

Virta Lines rengasmyynti ja rengastyöt, myös raskaskalusto nyt uusituilla koneilla vanteen koko max 46″ ja renkaan leveys metrin ja paino max 1600kg, eli isommatkin onnistuu…

 

Renkaiden myynti, vannetyöt, tasapainoitukset. www.vannetukku.fi yhteistyökumppanina
Rengashotelli 60€/kausi sisältää vaihdon yhteydessä varastoon tulevien pesut, asianmukaisen varastoinnin, renkaiden tarkastuksen (tarvittaessa tasapainoituksen) ja alle vaihdon oikeilla ilmanpaineilla varastoinnin jälkeen.

Rengastarjouksia!!

Talveen nastarengasta esim 205/55R16:

Lappi Jää-Ahma on täysin uusi, huippuedullinen nastarengas pohjoismaisiin talviolosuhteisiin. Lappi Jää-Ahmassa on enemmän erinomaista pitoa Lappi Shuriken® -erikoisnastojen sekä ainutlaatuisen Lappi Arctic Ice™ -erikoiskumiseoksen ansiosta.

Lappi Arctic Ice™ -erikoiskumiseos on kehitetty Pohjolan vaihteleviin talviolosuhteisiin – se toimii parhaiten lumella ja jäällä, kylmimmissä ja vaativimmissa olosuhteissa. Kylmällä ja märällä asfaltilla Lappi Arctic Ice™ tarjoaa myös erinomaista turvallisuutta. Lappi Arctic Ice™ seoksessa on käytetty haitallisten öljyjen sijaan aitoa rypsiöljyä, jolla saadaan kylmässä pureva ote jäähän ja lumeen sekä pienennetään päästöjä. Vertaansa vailla oleva Arctic Ice -kumiseos yhdessä äärimmäisen pitävien Shuriken-erikoisnastojen kanssa tekevät Lappi Jää-Ahmasta erinomaisen talvirenkaan.

Lappi Jää-Ahma puree jäähän kuin ahman terävät kynnet. Jää-Ahman ”kynnet” ovat uniikit Lappi Shuriken® -erikoisnastat. Shuriken erikoisnastoilla saadaan jopa 15 % parempi pito jäällä. Uudessa Lappi Jää-Ahmassa tavallista parempi pito ja huippuedullinen hinta ovat kaikki kaikessa.

Viime talven varasto 205/55R16 Lappi Jää-Ahmat 300e/4kpl sarja asennettuna, vielä muutama sarja hyllyssä..

Tulevan talven tarjouksina esim:

195/65R15 Lappi JääAhma 340e, Hankook i*pike 420e ja Nokian Hakkapeliitta 9  550e

205/55R16 Lappi JääAhma 360e, Hankook i*pike 490e ja Nokian Hakkapeliitta 9  680e

Hinnat sis.alv24%, vanhojen kierrätyksen, vannetyöt uusilla venttiileillä, alle vaihdon

 

Kesärengastarjoukset Kontio-renkailla:

175/65R14  280e, 195/65R15 300e, 205/55R16  320e, 225/45R17 380e

Peräkärrin rengas/vannetarjous valmis paketti
Jack Wheeler teräsvanne 13″ + Linglong 155/80-13C P c-vahvistettu rengas = 75e/kpl

Varastosta löytyy myös peruskokoja Nokian ja Linglong-renkaita sekä tilauksesta muutaman päivän varoitusajalla erikoisemmatkin koot sekä raskaamman kaluston renkaat esim Cordiant

 

Piristä auton ilmettä uusilla vanteilla! vannetukku.fi sivustolla voit käydä katsomassa autoosi sopivat vanteet ja kysy sitten tarjous meiltä..

Teemme rengastöitä myös asiakkaan tuomille omille renkaille/vanteille sekä Vannetukun sekä delti.com / rengas-online kautta tilatuille.. Voit tilata kätevästi renkaita suoraan toimipisteeseemme.

Rengastarjoukset Veskulta 0400676122