La 7.8. Rauhanlahden kesäteatteriin

Matkan hinta 60e/hlö

JAAKKO TEPON menestysmusikaali TOIVO RYYNÄSEN ELÄMÄ JA TEOT on saapunut Kuopioon – upea esiintyjäkaarti, livebändi, huumoria, taikuutta ja upeita sovituksia!

Lauantaina 7.8. lähtö Sulkavalta klo 10.45, Juva linja-autoas. klo 11.20
n.klo 12.45 ruokailu lounaspöydästä Kuopion Matkuksen Juustoportissa, samalla voit tehdä herkullisia tuliaisostoksia Juustoportin myymälästä… Bussissa on reilusti kylmätilaa esim juustoille joita on hyvä valikoima tarjolla.

14.15 siirrymme Rauhanlahden kesäteatterille ja klo 15 alkaa musikaali! Näytöksessä väli-aika ja paluumatkalle lähdemme heti kun näytös on päättynyt ja kaikki hymy suin kyydissä 🙂  Sulkavalla noin 19.30

Matkan hinta 60e/hlö kerätään bussiin noustessa, maksu käteisellä tai pankkikortilla.

Hinta sisältää bussikuljetuksen, ruokailun Juustoportissa ja teatterilipun.

Ilmoittautumiset perjantaihin 23.7. mennessä Veskulle 0400676122
tai sähköpostilla virtalines@virtalines.com

 

TARKEMPAA TIETOA MUSIKAALISTA

Ohjaaja Ismo Apell avaa näytelmävalintaa seuraavasti: ”Koronakesään en muuta edes harkinnut kuin Jaakko Teppoa. Nyt on aika päästä kunnolla nauramaan ja unohtaa surut ja murheet Jaskan biisien säestämänä.” Ismo Apell on tunnettu monista menestyksekkäistä musikaali- ja komediaohjauksista. Viimeisimpänä kesän 2019 ’Vuonna 85 – Kuopio Remix’, joka keräsi Rauhalahdessa yli 17 000 katsojaa!

 Toivo Ryynäsen, eli Topin rooliin nousee kansantaiteilija ja humoristi Jamppa Kääriäinen. Toivo Ryynänen oli Jampan hyvä ystävä ja vakituinen kasvo hänen omistamallaan Koljonvirran kartanolla. Jamppa on esittänyt Topia ennenkin, Jaakko Teppo goes to Mallorca -musikaalissa 10 vuotta sitten. Lavalla nähdään myös useita muita suosittuja ammattinäyttelijöitä kuten Sakari Kuosmanen, Ilkka Pentti, Pauliina Hukkanen ja Mikko Paananen. Eli lavakarismaa ja upeita ääniä tarjolla.

Pääviisikon lisäksi lavalla tullaan näkemään iso määrä näyttelijöitä, tanssijoita ja kuuden hengen livebändi. Erikoiselementtinä ripauksen taikuutta tarinaan tulee lisäämään taikurilegenda Jorma Airaksisen opit. Eli mistään pienestä produktiosta ei ole kyse, vaan laitetaan ”kaikki paukut” lavalle yhtä aikaa, kuten ohjaaja Ismo Apellilla on tapana tehdä – jälleen siis yksi mahtipontinen musikaali luvassa.

Koska Toivo Ryynänen on vast ikään poistunut keskuudestamme, kesän produktioon liittyy myös tietynlaista haikeutta. Tämä tullaan huomioimaan musikaalin dramatisoinnissakin.

 

TURVALLINEN TAPAHTUMA – vain 80% kapasiteetista käytössä

Tapahtuma järjestetään mahdollisimman turvallisesti ja pandemiarajoitukset huomioon ottaen. Siksi lippuja on myynnisä vain 80% teatterin katsomon kapasiteetista